Ankommet til L.A

Whole foods – en bid af paradis

Venice Beach, California – mange har kommenteret om det ikke er lidt øv at være på diæt når man er på ferie – og så oven i købet i Burger land (USA). Landet der generelt er kendt for at være junk food – fedtstoffer og overvægtige mennesker …

Jeg skal da lige love for at jeg er blevet alvorligt POSITIVT overrasket over mulighederne for at vælge sundhed i netop dette land! Allerede da jeg landede i lufthavnen blev jeg overrasket – der var bland selv salat barer – kød og sundheder over alt (bevares, der var også det modsatte – men slet i det omfang jeg havde frygtet)

FullSizeRender-61

10 min gang fra vores lækre lejlighed ligger der en “Whole foods store”  – det er en kæde her i Californien, der er SPÆKKET med øko, glutenfri, organsik, naturligt mad. Forestil jer en lækker helse butik  bare på størrelse med BILKA. Man kan købe ALT! kød, frugt, grønt, tilskud, the, kager, brød, salater – ALT – og det hele er uden tilsætningsstoffer – farvestoffer og andre “unaturlige” stoffer…

Whole-Foods-Logo-1

Vi brugte en time på bare at gå rund og sige “Wauw” og “ej se lige det her”  – og selvom det er lidt (meget) dyrere end alm fødevare – ja så er det i mine øjne bare alle pengene værd! Og det er helt sikkert her vi kommer til at shoppe hele ugen. Det smager simpelthen så godt – så frisk og det er da på ingen måder et problem at være på diæt med sådan et udvalg!

IMG_5150

 

IMG_5158

 

IMG_5153

 

Vi har købt både frokost og aftens mad der de 2 første dage – og Mette & Mette giver 10 stjerner og Thumbs up for WHOLE FOOD!

FullSizeRender-91

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ankommet til L.A