Ny fantastisk sponsor

Geniale Grip pads

Jeg har prøvet adskillige handsker – i alverdens forskellige former, materialer  – med “puder” – og uden. Jeg har levet med hård hud i hele håndfladen de sidste 3 år. IKKE spor prinsesse eller feminint.

IMG_3198

Jeg har tit været træt af mine handsker fordi de (præcis som med jeans) bliver en smule for store under træningen – dvs de laver folder og kanter, der tit kan gøre mere ondt end slet ikke at have handsker på.

Det er især mine ben træninger hvor handsker er nødvendige. Det lyder måske lidt tosset . men det er ben træningerne hvor jeg løfter tungest. F.eks. dødløft – et tungt dødløft med en olympisk vægtstang og 120 kg er hårdt for de små håndflader.

IMG_6040 IMG_6042

Ved faktisk ikke hvor jeg aldrig har prøvet “Grip pads” før – men da jeg for en lille mdr. siden var på fitness messe (FIBO) i Koln, købte jeg for 20 kr. nogle (fordi de var pink og sorte). Jeg besluttede at tage dem med til træning da jeg kom hjem og jeg skal love for at jeg blev POSITIVT overrasket!

De er jo geniale!

IMG_6059

Man mærker faktisk ikke man har dem på  – de sidder HELT fast – og så er de dejlig bløde og hjælper mig virkelig til mine tunge løft!

Man kan købe dem rimeligt billigt – f.eks. her!  eller på ebay.com  (hvis de skal være i farver, som mine)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny fantastisk sponsor