16 ting, veltrænede kvinder er virkelig trætte af at høre på

Diæt? lad mig hjælpe dig på vej …

RIGTIG mange starter diæt / livstilsændring i forbindelse med nytåret. Jeg har fået rigtig mange henvendelser på om jeg vil dele min diætplan – og kost – og det er ikke fordi jeg ikke vil fortælle om hvordan jeg spiser – slet ikke – det er bare sådan, at hvis en kostplan skal virke, skal den laves individuelt og tilpasses den enkelte. Det handler om at lave noget der matcher træning, aktivitet, mål, alder, højde, drøjde og nuværende vaner og livsstil.

IMG_2017

Hvis jeg deler min kost med alle jer her på bloggen, og I ser jeg smider der 10-13 kg jeg skal over de næste 12 uger,sker der måske det at mange ikke oplever samme vægttab. Jeg kender min krop vældig godt og ved derfor hvilke fødevare jeg skal have med på en cut diæt – og endnu vigtigere, hvilke fødevare jeg IKKE skal have med.

Når man får lagt en kostplan laver man nogle udregninger – og ud fra højde, drøjde, alder, køn, aktivitet, ønsket mål mv. finder man kalorieindtag samt makrofordelinger (fordelingen af fedt, protein og kulhydrat) – der er derfor stor forskel på hvilke mængder en feks. mand eller kvinde bør spise for at f.eks. tabe sig. Det nytter altså ikke noget at jeg deler min kostplan, der er tilpasset mine fakta med jer.

Der er naturligvis nogle ting der gør sig generelt når man gerne vil tabe sig –

  • spis proteinrigt
  • spis 5-6 måltider om dagen
  • undgå sukker
  • drik rigeligt med vand
  • maks 1 stk. frugt dagligt
  • sov 7-8 timer hver nat
  • bevægelse – tag trappen, dyrk motion, tag cyklen på job osv.

Hvis der er nogen der ude der sidder og tænker “jeg gad godt have lavet en udregning og en kostplan (og evt. et trænings program der matcher det) der er tilpasset netop mig og mine fakta” – ja så kan I tage et kig lige HER!  Jeg tilbyder netop dette …

For mig går træning og kost hånd i hånd – og jeg tror på at resultaterne kommer når de to ting spiller sammen. Det er aldrig for sent at lave en livsstilsændring  … husk det!

images

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et forløb, online forløb eller kost og trænings program – så finder vi den helt rigtige løsning til DIG!

 

 

 

 

3 kommentarer

  • Mette

    Hvor bliver jeg bare glad, når jeg læser det! Alt for mange udstikker bare en kostplan, som på ingen måde passer til den enkeltes behov. Eller lægger deres kostplan til offentligt skue, hvilket jeg ikke altid mener er hensigtsmæssigt. Så thumbs up herfra! Og held og lykke med diæten, du gør det godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Hvor langt løber dit online forløb over?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

16 ting, veltrænede kvinder er virkelig trætte af at høre på