Protein Banan kage – haps den er lækker..
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet – og selvom jeg er på diæt, og den ikke tillader kage, kan jeg godt lige at bage. Jeg prøver mig frem – tager de ingredienser jeg ved jeg må spise jf. min kostplan og så bliver der blandet, bagt og smagt.
Jeg har lavet meget der har smagt underligt – og som bare ikke har fungeret – så når noget virkelig bliver godt – som i VIRKELIG godt, ja så deler jeg gerne opskriften.
Denne Banan protein kage er simpelthen blevet så godt – har lånt lidt her og der – og rettet den til så den er præcis med de ingredienser jeg synes er ok.
Banan protein kage
8-10 personer/stykker
3 alm banan
2 medium Æg
3 x æggehvider
100 g whey Protein pulver, vanille, Great Nordic Nutrition 100% Whey Pure Protein – kan købes lige her (og smager VIDUNDERLIGT)
45 g havregryn (jeg bruger glutenfri, men det er ikke et must)
30 g fiberHUSK
1 tsk bagepulver
30 g sukrin
1 stk vanillestang
100 g mørk belgisk chokolade, u. tilsat sukker, 60% kakao, Isis
Oven tændes på 180 grader
Bananerne moses eller blendes – alle ingredienser blandes i (undtaget isis chokoladen). Dejen hældes i ønsket fad – og sættes i den forvarmet ovn i 35-40 min. Hold øje med den, og når den er dejlig svampet inden i (sæt en gaffel i) tages den ud.
Isis chokoladen smeltes og fordeles over kagen – der stilles på køl med det samme.
Efter en times tid er chokoladen størknet – og kagen er klar til servering.
Nærings indholdet i kagen er som følger:
Næringsindhold
|
Der er altså hele 12 gr. protein pr. stykke – og kun 12 gr. kulhydrat. Kagen er perfekt til pre eller post workout – eller som mellem måltid. Der er 0 sukker i og det er det sunde fedt – og så er der kun 150 kcal i et stykke :O)
Ingen kommentarer endnu