Kender i Lanaiibikini.dk?

Status 3 uger ude ..

Her kommer en status – 3 uger ude. De sidste 2-3 uger har været MEGET blandet. Uden at jeg skal gå i for mange detaljer, har min krop været stresset. Fysisk og mentalt. Det har resulteret i store mængder væske i kroppen (op til 6- 7 liter over night) – og desværre også forhøjet lever tal. (inden nogen ser helt sort – er det under kontrol, min læge er 100% inde over – jeg får taget ugentlige blodprøver – får piller og får slappet af (fysisk og mentalt) og dermed sænket mit kortiesol niveau, så det er under opsyn)

Det er MEGET de-motiverende at se sin form forsvinde over night. Samtidig med at kroppen stresser og bare skriger på ro … når det man har aller mest lyst til er at give den 200%. Jeg er nød til at tage forhøjet lever tal MEGET alvorligt – og jeg har holdt FULDSTÆNDIG trænings pause – sundhed og helbred frem for ALT!

I morges var det så tid til en status – og efter 4 dage på langs var kroppen igen på rette vej. Jeg skal stadig slappe af – trække stikket og hverken socialt liv eller arbejde er en mulighed før der er styr på leveren. Oliver (min søn på 11 – der fik konstateret diabetes i april) brækkede armen til springgymnastik i går (vi brugte HELE dagen på hospitalet) og har hele armen i gips. Det betyder at han ikke selv kan måle blodsukker og ej heller tage sine insulin in-sprøjtninger, hvorfor jeg de næste 4 uger skal stå til rådighed 24/7  – samtidig med at jeg skal have mine egne gener under kontrol. Nogle gange er livet en udfordring, men med den rigtige tilgang er det tider som disse, der gør vi kommer ud på den anden side både stærkere, og modnet med opgaverne.

I skal ikke snydes for status billederne – vægten er den stilstående – men der er smidt over 40 cm på diæten. For første gang synes jeg endelig min X-form kommer frem og nu er der kun en vej … frem!

status 23.08.15

status 230802

Det var lidt af hvert her fra mig. Mht. kosten er der færre kulhydrater nu – men stadig masser af grønt, og fisk og kyllling – dejligt.

I får en status igen om en uge …

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kender i Lanaiibikini.dk?