En lille fin artikel på Tv2 østjylland

Status – 2 uger til DM

Selvom jeg næsten lige har set min seje Coach Line Wittrup, skulle der i morges sendes status med formbilleder og vægt.

Formen er fin – jeg vejer p.t  små 4 kg mere end på scenen. hvilket er delvist væske (grundet al det sukker jeg fik søndag og mandag) – og delvist fordi vi har smidt en del carbs på i denne uge – for at kunne stoppe dem igen, så Up carben dagene op til konkurrencen har fuld effekt.

Status billeder er sendt (glemte at tage dem da jeg stod op – så de er taget efter power walk og en liter væske)

2uger til dm1 2ugertildm2 2ugertilDm3

Træningerne spiller – jeg er ikke lige så stærk som jeg plejer – men holder i stedet fokus på masser af gentagelser – og supersæt, for at holde pump og forbrænding højt. Der er i dag præcis 2 uger til jeg står på scenen – og jeg regner med at ramme scenen lige lidt under den vægt jeg havde til New comers – og måske en anelse “tørre” og mere markeret -men nu må vi se.

IMG_3032

Jeg er begyndt at glæde mig til at spise noget mere varrieret end det jeg får nu. Jeg savner at spise noget andet end de samme 10 råvare – meeeen klare snildt 2 uger mere.

Jeg er spændt på DM – og spændt på at se feltet. Som hovedregel er feltet en del skarpere end til New comers – da der jo er erfarne atleter der har stået på scenen før – kender deres kroppe, har haft flere år til at træne osv. – derfor er mine forventninger heller ikke skruet op – jeg ser bare frem til endnu en fantastisk oplevelse. Peakweek begynder om en uge. og SHIT hvor jeg elsker den uge. Peakweek er jo ikke en uge hvor man kommer i form – men for mig er det den uge, hvor kroppen får den fornødne ro til at skabe den form, der er flottest på scenen – og det er så FEDT at se sin krop transformere sig på den måde – elsker det!!

IMG_2314

Nå – er spændt på om coach er tilfreds med formen   – og jeg lover jer at lave endnu en update om en uge – altså 1 uge inden DM!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En lille fin artikel på Tv2 østjylland