Hvad så nu?

3 Produkter jeg ikke kan undvære …

Jeg bliver ofte spurgt hvilke produkter / tilskud jeg bruger for at holde min krop i form. Ud over mine vitaminer og mineraler – som Fiskeolie, D vitamin, multiviamin og magnesium er der 3 produkter jeg ikke KAN undvære når jeg er på konkurrence diæt!

Alle produkterne får jeg fra min fantastiske sponsor – og det er jeg virkelig glad for, da jeg ved at de er indbegrebet af kvalitet der sikre mig de bedste brands på markedet …

gym4

Det første jeg ikke kan undvære er min Bcaa – aminosyre, der sikre mig bedst tænkelige forhold for mine muskler under min træning. Jeg drikker det før min cardio – og under min træning. Denne er min yndlings da den smager godt – indeholder rene produkter og er uden sukker og kalorier. kan købes lige her! Hvis jeg skulle vælge 1 produkt .-og kun 1, ville jeg vælge dette!

gym5

Nr. 2 er min protein pulver. Jeg er kræsen når det komme til protein pulver og guderne skal vide at jeg har prøvet 200 +´forskellige smag og brands og uanset hvad jeg støder på at fancy varrianter – ja så findes der bare ikke en bedre protein pulver end denne – kan købes lige HER! Jeg drikker den i en shaker med vand efter min træning. Den har en lækker cremet smag – og er lav på kalorier og uden tilsat sukker. Jeg lover jer den smager VIDUNDERLIGT!!!

gym7

Nr. 3 er min CLA. Et produkt der er mange der ikke kender til. Jeg har haft rigtig gode resultater med CLA – især under mine diæter.  Den kan købes lige HER!

gym6

Her er lidt teoretisk omkring CLA:

Dymatize CLA – forbedrer din sundhed

Dymatizes konjugerede linolsyre (CLA) indeholder forbløffende 1000 mg Tonalin pr. kapsel. CLA har vist sig at spille en ganske afgørende rolle i fedtforbrænding og øgning af muskelmasse. Det er blevet videnskabeligt bevist via flere undersøgelser.

Konjugeret linolsyre (CLA) er naturligt forekommende frie fedtsyrer, som i vid udstrækning findes i kød og mejeriprodukter i små mængder. CLA blev opdaget ved et tilfælde i 1978 af Michael W. Pariza ved University of Wisconsin, mens hun ledte efter mutagene formationer i kødet under tilberedningen. Det er bevist, at CLA indgår i opbygningen af muskler, i fedtforbrændingen, og det tilskynder desuden et optimalt cellulært miljø, der giver en endnu bedre sundhed for dig som atlet!

CLA forekommer som sagt naturligt i fødevarer, såsom mælk, ost, oksekød og lammekød samt mange forarbejdede fødevarer. At få et højt nok indtag af CLA gennem kosten kræver imidlertid en betydelig indtagelse af disse fødevarer. Det er ikke kun upraktisk, men ville også have en skadelig indvirkning på dit stofskifte grundet det høje kalorieindhold, du også ville indtage. Dymatize CLA er således et yderst velvalgt kosttilskud sammen med en varieret kost og en regelmæssig træning.

3 kommentarer

  • I actually liked everything that I tried, so I didn’t have to worry about trying to be polite! I was a little worried about the herring roe at first, but it turned out to be one of my favorite things. I’m a pretty adtnevurous eater, and I have a rule that I always need to try everything at least once.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Hej Mette .

    Tusind tak for en kanon god blog:)
    Jeg har lige et spørgsmål hvordan og hvornår tager du din cla og hvor mange Capsler tager du ? 🙂

    Hilsen Susanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia

      Jeg kunne også godt tænke mig at høre hvor mange kapsler du tager af CLA? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad så nu?