New Comers 2015

Hvad så nu?

Som jeg skrev i går står jeg nu overfor et valg ! Hvad nu? hvad skal der ske?

Nå ja – kan lige starte med at sige at min mandag startede med en lækker brunch – og fortsatte med mad det meste af dagen (fik både kvalme, hjertebanken og feber af al den mad mandag aften – men det var det hele værd!!!)

IMG_2859

I dag kom beskeden – jeg er kvalificeret til DM – som er allerede om 3 uger. Dvs. weekenden 02-03-04 oktober – og SELVFØLGELIG skal jeg da med til DM!! Jeg ville da ikke undvære endnu en fantastisk oplevelse – og så et DANMARKS MESTERSKAB!

12002169_739362089502028_3778258832980490773_n

Hotellet er booket – tilmeldingen ved DBFF er sket – bikinien er in the making – kæresten er klar på 18 dage med en crazy diæt kvinde i huset og ungerne er hos deres far den weekend.  – jeg gør det sgu!

SÅ om 3 uger står jeg igen på scenen – denne gang er jeg på om lørdagen, dvs. den 03 oktober… og det foregår denne gang i Brøndby hallen.

SHIIIIIIITTTTTTTTTT jeg glæder mig !!

Det betyder at Cut diæten er startet igen i dag – det samme er cardio og styrketræning – og om under 2 uger begynder peakweek på ny.

IMG_2850

Jeg skal have en ganske særlig opvarmer med til DM – nemlig min trofaste støtte og gode ven Brian. Han har fulgt mig de sidste 2 år – han er min go to ven når jeg stresser – når tankerne driller og når kroppen giver underlige udslag. Han kender mig – er selv atlet igennem mange år og ved præcis hvad der skal gøres time for time til sådan en konkurrence. Jeg er så glad for at skulle have ham med.

IMG_2800

Desuden skal jeg have min seje coach Line Wittrup med – som bare altid er der for mig.

IMG_2751

Billetterne er sat til salg og kan købes LIGE HER!   ses ´vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New Comers 2015