10 Tilskud / trænings ting jeg ikke kunne leve uden ...

Jeg er muligvis blevet sindsyg (fremtidsplaner… )

Den sidste tid har jeg fulgt med på de social medier (ja ja bevares det gør jeg altid, social media junkie, much!) – og nyder at se alle de mange atleter der skal til DM om 4 uger. Ja faktisk er min facebook og insta i øjeblikket 80% halv nøgne mænd og damer – veltrænet, diætfjæs og maks presset mennesker der opdatere deres dagsform.

Jeg husker det som var det i går – den følelse man har her så tæt på (og alligevel såååå langt fra føler man) kroppen er ved at være TRÆT, humøret svinger som bare pokker og kræfterne er få. MEN kroppen ændre sig dagligt – fedtet forsvinder, kinderne vidner om at man snart har en fedtprocent der er hvor den skal være. 3-4 uger ude kunne jeg næsten ikke holde ud at sidde ned i længere tid, fordi min fedt% var så lav at jeg nærmest sad direkte på mit haleben og jeg frøs KONSTANT!

Man er det ene øjeblik så sindsygt spændt på tiden der ligger lige foran en – og det næste har man lyst til at smide håndklædet i ringen og æde den største kage man kan finde (og omkring 10.000 andre ting). Jeg kunne vågne om natten – af sult og uro, og finde ro ved at ligge med mobilen og savle (bogstavelig talt) over madbilleder på insta. – NO SHIT! Det var som om jeg kunne tage nogle af de værste cravings ved at kigge på de billeder. Jeg kunne blive nærmest sur hvis Mickey (eller ungerne) ikke spiste deres fredags slik , fødselsdags kage eller dessert op – HVORFOR levne når man IKKE er på diæt?? det hjalp lidt på mine cravings, at se dem spise alt det jeg ikke kunne… sygt ik!!

Nå men som overskriften siger det, er jeg muligvis blevet sindsyg – for jeg overvejer at gøre det hele en gang til! Jeg bliver jo ikke yngre (nærmer mig med hastige skridt en skarp kant der starter med 4!!) og jeg kan mærke at jeg trænger til et mål – trænger til at presse mig selv lidt og ikke mindst, og det er måske det vigtigste, kan jeg mærke at jeg ikke er færdig med den scene. Jeg har noget uforløst, og jeg er et sted hvor jeg føler at jeg har overskud og kan holde fokus igen.

INTET er sikkert – det er stadig kun overvejelser, men jeg overvejer at nappe en række konkurrencer til foråret. Mickey støtter mig (som altid) – og nu skal jeg i nærmeste fremtid have en snak med min og fitness-coach-mentoer-guru-ven og have hans ærlige syn på sagen …

Nu må vi se hvad tiden bringer – jeg holder jer opdateret og nu ved I at det måske er en diættosse der kommer til at skrive her på bloggen igen snart!

IMG_4353

 

 

4 kommentarer

  • Fru. Bonde ☺️

    Du er sindsyg 😂😂 men giv den gas – hepper på Danish open og EM ✨✨✨

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidie

    Jaaaaa sku !! Sæt i gang så vi kan komme på scenen sammen til foråret 👏🏻👏🏻👏🏻😍❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hvor er du sej, Mette. Syntes overhovedet ikke du er sindsyg. Tværtimod glæder jeg mig til at høre nyt, og følge dig! Så go for it!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja sku! Selvfølgelig skal du på den scene igen, Mette! Du ser så knald godt ud på den! 😛
    Men ja, det hele skal også kunne gå op i en højere enhed.. Glæder mig til at høre, hvad du finder frem til 🙂
    Knus Rikke
    http://rikkevinbech.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 Tilskud / trænings ting jeg ikke kunne leve uden ...