Protein pulver - hvorfor?

Go røv i bikinien …

Av av av i mine ben… sådan har jeg det oftest når jeg har trænet netop ben. Især bagkæde er hård ved mig for tiden. Lige nu kører jeg 5 x fullbody programmer – dvs. jeg rammer benene på alle dage (ben, bagside, forside, baller) og det gør at jeg nærmest kronisk går som en pingvin…

IMG_6038

Jeg har altid haft et hader elske forhold til mine ben træninger. Jeg HADER det mens det står på — følelsen af at opkast refleksen er lige ved at give op – det sortner for øjnene, man kamp sveder, hørelsen forsvinder og det brænder så man tror der er ild i musklerne. Bag efter, høj på adrenalin, fuld af selvrespekt over at man rent faktisk ikke knækkede sig, og rent faktisk kom igennem hele programmet uden at besvime! Ja for folk der ikke træner må det lyde som den rene tortur, for hvem udsætter sig selv for sådan en omgang? frivilligt!!

IMG_2539

Ja, selvom jeg godt kan beklage mig lidt undervejs, må jeg indrømme at jeg elsker det! Dagen efter når man vågner op og hele understellet er ømt som bare pokker – man vralter afsted som en kanin (der har en lort i buksen) – det er den bedst følelse i verden. Igen, umuligt at få folk der ikke træner til at forstå – men alle os der træner ved at ømme muskler betyder godt arbejde… right!

Nogle af mine yndlings benøvelser pt. er:

Hipthrusters

Hipthrusters er en udvidet udgave af øvelsen glute brigde. Denne øvelser er hævet fra jorden og rammer direkte i ballerne.

Sæt dig på gulvet med en bænk lige bag dig – og en hævet BB over skødet. Sørg for at du har en pude/sammen rullet måtte på stangen, da øvelsen ellers kan være led ved hofte og skamben.

Øvelsen går i alt sin enkelthed ud på at løfte vægtstangen med dine ben/balder. Sørg for at lig dig så yderligt som muligt på bænken, og lad hovedet følge kroppen. Hvis man ønsker ekstra udfordring kan man tage et elastik om knæene og presse benene fra hinanden men man er oppe. Jeg LOVER jer den her øvelse BRÆNDER!

IMG_2532 IMG_2533 IMG_2549

Sumodødløft

Sumodødløft kan laves med både kettlebell, håndvægt eller BB. Stå med bred forstilling – og sørg for at tær´ og knæ peger i samme retning. Søg lige ned  – hold spændet i coren og spænd i ballerne på toppen.

IMG_2865 IMG_2866

Glute brigde:

Glute brigde er en øvelse for baglå og baller. Det er en øvelse hvor man ret hurtigt kan komme rigeligt med vægt på. Vi arbejder med de størst (og stærkeste) muskelgrupper, så lad være med at være bange for at smide vægt på. Jeg kører den med 120 kg på gode dage.

Lig på gulvet, sørg igen for at have en pude/sammenrullet måtte på stangen, og løft numsen. spænd ballerne på toppen og hold spændingen et par sekunder.

IMG_1703

 

IMG_1704

 

I dag er endnu en ben dag og jeg glæder mig – i går var hvile dag så i dag skal den have alt jeg har – og jeg er sikker på at det betyder ømme ben og vralte stil i morgen :O)

legday

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Protein pulver - hvorfor?