Bund ærligt interview ...

skinnebens betændelse – what to do?

 

ALLE der starter med at løbe – powerwalke – jogge – cykler eller gå længere afstande kender med garanti til den brændende fornemmelse man kan få i skinnebenene – og hvis man har prøvet det, ja så ved man det gør NAS!

Jeg laver kun cardio når jeg er på konkurrence diæt – dvs. ca. 16 uger inden scenen … betydende at jeg går fra 0-100 fra den ene dag til den anden. Det er hårdt for kroppen – også selvom det kun er powerwalk og ikke decideret løb, er det anstrengende for muskler der ikke er blevet brugt på den måde længe.

Kan man undgå det? måske – man kan i hvert fald holde det nede. Jeg bruger selv meget tid på massage af mine skinneben – og da jeg er så velsignet, at have en mand der er uddannet massør, ja så er han den heldige hjælper. Jeg/vi bruger en muskel varmende creme der har en varmende effekt og er rigtig god til at få musklen til at slappe af. Jeg får 10-15 min HVER aften – og ligger efter massagen med benene let hævet en halv times tid og lader musklen få ro og hvile. Desuden bruger jeg den lige inden jeg går / løber så musklerne er varmet op allerede inden jeg rammer ruten.

Jeg bruger denne fra Matas – som kan anbefales – og jeg synes den dufter vidunderligt.

Der er mange meninger omkring brugen af Ingefær og Gurkemeje – og der er ingen decideret undersøgelser der beviser at det hjælper. MEN jeg har virkelig haft RIGTIG gode erfaringer med brugen af netop disse. Så snart jeg kan mærke at der er den mindste ømhed, begynder jeg en kur af denne pille fra Fitness Pharma :

IMG_8741 IMG_8742 Jeg tager 6 piller de første par dage – og her efter 2-3 om dagen. Ud over den gode effekt på mine skinneben, synes jeg også den har en positiv effekt på min hun – den bliver frisk og helt fri for urenheder. Det er vigtigt at drikke rigeligt (som altid) mens man er på “kuren”

Man kan købe dem i diverse helsekost – matas og faktisk tit på tilbud i Netto. (mener jeg giver omkring 80 kr. for et glas)

En tredje ting der virker for mig er kompressions strømper. Fordelene ved kompressions strømper : Med kompressionsstrømper får du den optimale blodgennemstrømning i underbenet, hvilket giver dig mange fordele, når du løber. Mange der har prøvet kompressionsstrømper, oplever større komfort og mindre “tunge ben”. Desuden kan kompressionsstrømper giver hurtigere løb og dermed forøge din ydeevne, da de afhjælper tendens til kramper og giver bedre restitution.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8611

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9037Måske et råd du kunne bruge – det virker i hvert fald her :O)

God tur ud i det grønne ..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bund ærligt interview ...