De gode råd til den sunde "diæt"

EFFEKTIV Hjemme træning med TRX

Jeg har igennem min tid som personlig træner efterhånden lavet mange programmer til folk der gerne vil have et alternativ eller supplement til trænings centeret. TRX er et genialt træningsredskab, der kan købes for rimelige penge, med lidt øvelse er nem at bruge – og kan træne hele kroppen igennem. Du træner med egen kropsvægt og det er i den grad funktionel træning. Det styrker balancen, kropsbevidstheden, udholdenhed og i den grad styrken.

Da TRX kom frem i sin tid var mange skeptiske – TRX´en var både dyr og så så den noget underlig ud. I dag kan man købe den til rimelige penge og langt de fleste personlige trænere (inkl. mig selv) er uddannet til at undervise i netop TRX, da det er et super redskab – BÅDE  i trænings centeret og / eller hjemme.

trxsam

TRX kan bruges til at styrke core-muskulaturen og øge fleksibiliteten og udholdenheden. Slyngtetræning / TRX henvender sig til alle, der ønsker at træne på egen hånd og samtidig få en spændende og alsidig træning. Med denne træningsslynge kan du træne, hvor som helst, når som helst. Det kan du ved hjælp af det lette lette, transportable og justérbare træningssystem, som indeholder et døranker, så man nemt kan fastgøre traineren på bjælker, træer, i hjemmet eller lignende.

Den er nem at smide i kufferten og tage med på ferie.

Lige nu er den på SPOT tilbud lige HER! (TRYK)

Jeg har lavet et lille inspirations program hvor man faktisk kommer det meste af kroppen igennem:

Ryg:  Spænd godt i coren – og træk dig op, mens albuerne kører ud til siden. Jo tættere du er på gulvet i udgangs positionen, jo hårdere er øvelsen.

trx ryg

Bryst: Spænd i coren. Lad armene falde ud til siden -. og press op.

trx bryst

Biceps:

trx biceps

Triceps:

trx tricpes

Ben/ baller. 1. Pistol squat  // 2. split squat  // 3. squat/sizzy squat

trx pistol trx splitsquat trx squat

Core:

trxmave

Det fede ved denne trænings form er at den hele tiden kan justeres i sværhedsgraden – som regel er det et spørgsmål om vinkel – dybde eller justering af slyngen. Det kræver lidt øvelse, men når man først har fundet teknikken er det et genialt træningsredskab.

Mine unger elsker at lege med når jeg træner i min TRX – og det gælder om at have det sjovt mens man træner.

SÅ mangler du et julegave ønske – eller tænker du på en der skal igang med hjemmetræningen, ja så er den som sagt på tilbud lige HER til sølle 350 kr.

trx sjov

1 kommentar

  • Christina

    Hej Mette. Efter en laengere pause med den ellers fantastiske TRX har jeg svaert ved at komme igang – da jeg er usikker på hvordan jeg indstiller laengden på den. Har du mon “standard” husketips/regler som er gode at have i baghovedet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De gode råd til den sunde "diæt"