Træning, sol, badning, sundhed og masser af god mad! Det er dælme en god deal!!

Bite me… hvis man aldrig prøver!!

Hvis man aldrig prøver – finder man aldrig ud af om man kan. Hvis man aldrig følger sine drømme – når man dem med garanti aldrig. Måske er netop det, at gøre noget man aldrig har turde prøve før, det der fører dig til det du er aller bedst til? måske – måske ikke?

Der er så mange der så mange gange har stået med en løftet pegefinger og lignet et kæmpe stort spørgsmålstegn og sagt til mig at jeg er da fuldstændig åndsvag!!

Da jeg første gang meldte ud at jeg ville på scenen og stille op i en bikini konkurrence mødte jeg i første omgang mere skepsis end opbakning! selv den dag i dag møder jeg folk der kommer med latterlige nedladende kommentarer omkring det at være atlet – mor og iøvrigt halv gammel! Men hva … Bite me – hvis jeg aldrig havde prøvet …havde jeg aldrig vundet!!

Jeg er opdraget til at følge mine drømme – mine forældre har altid støttet mig i mine (til tider) skøre ideer – og jeg har aldrig fået sat begrænsninger op. Når jeg så er faldet – for det er jeg – ja så har de hjulpet mig tilbage på benene. Jeg vil så gerne lære mine 3 ballademagere at man skal følge sine drømme – udleve det man drømmer om – og ikke være bange for at fejle.

12321617_10154496390784768_6555367016056560908_n

Jeg synes denne video er et fantastisk eksempel på lige præcis det der med – hva nu hvis … min R… er spidst! GØR nu det der gør dig GLAD – følg dine drømme – og glem ALT om hvad alle andre mener …

START i dag … måske bliver du en dag den bedste til det DU har besluttet dig til at gøre!!

IMG_3038

Dette er et sponseret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Træning, sol, badning, sundhed og masser af god mad! Det er dælme en god deal!!