kan man selv lave proteinbarer?
JA DA!
Kender i IMO (isomalto-oligosaccharider)?
Hvad er isomalto-oligosaccharider? Isomalto-oligosaccharider er et preæbiotisk fiber der består af resistente kulhydrater, hvilket vil sige at de ikke optages af kroppen (hvorfor de heller ikke tælles med som kulhydrater). IMO kan findes naturligt, i meget små mængder, i honning, miso, sake og sojasauce.
IMO i flydende form har en tyk sirup-lignende konsistens og har en naturlig sødme (det søder 60 % i forhold til sukker). Bodylab IMO egner sig glimrende til at lave forskellige low carb proteinbarer og forskellige sukkerfrie sirupper. Proteinbarer får en helt unik konsistens ved tilsætning af IMO og da det holder virkelig godt sammen på alt, kan man slippe afsted med at bruge meget få ingredienser, men stadig få utroligt velsmagende opskrifter ud af det.
Det kan købes lige HER!
I går lavede jeg en portion selv – det skulle testes – for på denne måde kan man komme helt uden om sukker og andre ting man ikke synes hører hjemme i protein barer..
Jeg lavede en udgave med min nye YNDLINGS protein pulver med caramel smag (smager SERIØST som BIG ben carameller) -samt nødder og sukkerfri chokolade..
Ingredienser:
* 35g protein pulver.
* 65 g IMO (skal varmes op, lige til det begynder at boble let)
* Blandet nødder 15-20 g blendet
* 1 tsk vaniljepulver (kan undlades)
* 2 knsp salt (kan undlades, men anbefales)
* 2 stykker hakket isis chokolade
NEJ hvor smager de vidunderligt!! Jeg er helt sikkert ikke færdig med at eksperimentere med hjemmelavet protein barer .- skal da lave alverdens udgaver. Som sagt kan I købe IMO lige HER! til sølle 69 kr!
Ingen kommentarer endnu