Super sunde “Tøm fryseren muffins” – perfekt til madpakken
Vi skal flytte om 9 dage – så lige nu forsøger jeg at bruge alt det vi har liggende i skabe, skuffer og ikke mindst fryseren (vi har en KÆMPE fryser, der åbenbart fylder sig selv – føltes sådan ihvert fald :O))
Så I går besluttede Caya og jeg at tømme frostposer og lave sunde muffins til madpakken …. I kender garanteret godt det der med at have bundrester af frost liggende, som man aldrig lige får brugt – ik?
Vi fandt – spinat helbladet – spinat hakket og broccoli.
smed det hele på en varm pande for at tø det op.
Fandt følgende i køleskab og skuffer:
Krydderibalnding – 5% Fraiche (alternativt til skyr – men havde kun vanilie smag) – Fiber HUSK – æggehvider og mandelmel.
Vi tømte poserne men der var ca. dl. fraiche, 200 gr. hvider, 2 spsk. husk, 1/2 dl. mandelmel.
Tilføjede en lille Dl. glutenfri havregryn – lidt salt og en tesk. bagepulver.
Blendede det hele med en stavblender – og klaskede (bogstavligt talt) det hele i muffins forme ..
Egentlig ville jeg ikke pensle dem – men det er for Caya en del af det at bage – så hun penslede med lidt vand.
180 grader – 30-35 min – og vupti …
Perfekte til madpakken ..
Næringsindholdet er super som tilbehør til madpakken – eller en mellemsnack:
Spinat / Broccoli boller
12 stk
200 g spinat, hakket, frost
200 g broccoli, dybfrost
150 g spinat, helbladet
250 g Æggehvide
3 spsk fiberHUSK
40 g mandelmel
10 g salt
1 dl fraiche, 5%, Cheasy, Arla
1 tsk bagepulver
1 dl havregryn, finvalsede
Bages i muffinforme – 180 gr. i ca. 30-35 min
Næringsindhold
|
Ingen kommentarer endnu