Det underligste jeg nogen sinde har bagt …
Min søde teammate Michelle postede den anden dag noget på insta som jeg ikke har kunne få ud af hovedet. Det er ingen hemmelighed at når man er på diæt, konkurrence diæt, er det ting som brød jeg virkelig savner. Hun havde bagt nogle “klatter” der lignede brød – med grønsager i mener jeg. Jeg bad om opskriften, for hun må spise dem og hun er også på diæt, så jeg tænkte at det skulle prøves.
Det er den underligste ting jeg nogen sinde har bagt – MEN jeg skal love for at jeg blev positivt overrasket – de smager SÅ lækkert!
Jeg prøvede en anden variation end hendes med grønsager – jeg trænger nemlig til sødt brød ala kage, så jeg besluttede at prøve med sukrin gold og kanel …
Her kommer opskriften på min Kanel gold “Brød”:
Kanel Gold klatbrød
1 medium Æg
200 g Æggehvide
20 g sukrin gold (ca 2 skefulde)
10 g kanel, stødt
40 g hUSK, Psyllium-frøskaller
– THAT´S IT!!!
Æggehvider, æg og HUSK piskes sammen – tilsæt den ene spiseske sukrin og lidt kanel. Lad det stå i 2-4 min så dejen “sætter”sig.
Klat massen ud i 4 (eller mindre) portioner på en bageplade med bagepapir.
Bages i forvarmet ovn ved 180 grader i 20 min (til de er let gyldne)
De bliver dejligt vamset – smager lidt af kanel the boller og man har bestemt følelsen af at spise brød – nam nam nam siger jeg bare!
Næringsindhold – 4 stk.
|
Beregnet på baggrund af opskriftens rå vægt på 325 g (angiv tilberedt vægt).
Desuden er HUSK jo fantastisk til at holde gang i maven – og man må sige at sådan en portion i den grad er både diæt og protein venlig! Bum bum – jeg skal eksperimentere med de her klatter – og helt klart prøve dem med revet grønsager i også!!
Ingen kommentarer endnu