Verdens nemmeste “Pulled chicken”
Her hjemme får vi kylling i alle tænkelige kreationer. Når man har været på diæt -og generelt er super glad for kylling, gælder det altså om at variere det så alle gider blive ved med at spise det.
En af de nemmeste måder at lave lækker kylling, der ikke er tør, hvor man selv kan variere i smagen er min form for Pulled Chicken.
Det tager ca 30 min at tilberede og kan bruges til burger, madpandekager, på rugbrød, som blanding i salat, gryderetter eller bare som det er.
Laves således:
Ferske kyllingefileter koges – ca. 30-35 min. alt efter str.
Efter 30 min, tages de op, og skæres evt. over. Kommes i en plastik kasse/bøtte med låg.
Ryst denne kraftigt i et par min. og vupti kødet er flået fra hinanden og er blevet til pulled chicken.
Nu er der fri leg. Karry, chili, soya, terriaki, you name it – bland lige præcis den smag i du har lyst til.
Som sagt kan det bruges til nærmest hvad som helst. Vi bruger ca 4-5 stk. kylling til 5 mennsker.
Bare lige et lille hverdags tips, der gør madlavningen lidt nemmere. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu