Sukkerfri protein snack bomber

Verdens nemmeste “Pulled chicken”

Her hjemme får vi kylling i alle tænkelige kreationer. Når man har været på diæt -og generelt er super glad for kylling, gælder det altså om at variere det så alle gider blive ved med at spise det.

En af de nemmeste måder at lave lækker kylling, der ikke er tør, hvor man selv kan variere i smagen er min form for Pulled Chicken.

Det tager ca 30 min at tilberede og kan bruges til burger, madpandekager, på rugbrød, som blanding i salat, gryderetter eller bare som det er.

Laves således:

Ferske kyllingefileter koges – ca. 30-35 min. alt efter str.

img_0009

Efter 30 min, tages de op, og skæres evt. over. Kommes i en plastik kasse/bøtte med låg.

img_0010

Ryst denne kraftigt i et par min. og vupti kødet er flået fra hinanden og er blevet til pulled chicken.

img_0012

Nu er der fri leg. Karry, chili, soya, terriaki, you name it – bland lige præcis den smag i du har lyst til.

img_0014

img_0015

Som sagt kan det bruges til nærmest hvad som helst. Vi bruger ca 4-5 stk. kylling til 5 mennsker.

img_0016

Bare lige et lille hverdags tips, der gør madlavningen lidt nemmere. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sukkerfri protein snack bomber